Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Telefonsmøgen, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

11.500,00 kr.

Forbrug
600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.500,00 kr.
- Depositum
34.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
AARHUS C

Nyopførte lækker lejebolig

Ved underskrivelse af lejekontrakt betaler du 3 måneders depositum, og kun én måneds forudbetalt leje.

Lejemålet kan lejes fra den 1. juni 2019

Udlejning af denne helt unikke nyopførte lejebolig højtbeliggende ved Telefontorvet. Der er kræset for selv de mindste detaljer og der er på intet tidspunkt gået på kompromis med materialerne i det gennemførte boligbyggeri.

Lejeboligen er beliggende i en 4 etagers nyopført elevatorejendom og har tilknyttet fælles stor flisebelagt tagterrasse med indlagt lys samt flotte nyetableret depotrum med god opbevaringsplads.

Lejligheden er indrettet med rummelig entrémed garderobeskab. Stor stue i åben forbindelse med det flotte HTH-køkken i hvide elementer og med alt i kvalitets hårde hvidevarer fra Siemens. I det store opholdsrum er der både plads til spise-og sofaafdeling. Stort indretningsvenligt værelse, som gør lejligheden til en oplagt lejlighed til parret. Herudover har lejligheden et stort flot badeværelse med separat bruseniche og egen vaskesøjle. Fra både stue og værelse er der udgang til den store sydøst vendte altan med skøn udsigt til byens tage samt til ejendommens store terrasse.

Lejlighederne i Telefonsmøgen er den helt unikke mulighed for at bo lige i hjertet af Aarhus midte med hele byen som din nabo, men stadig tilbagetrukket for gadernes pulserende liv.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.