Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

7 værelses - Stålbakken, 3300 Frederiksværk

Økonomi *

Husleje

16.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
2.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
254 m²
Værelser
7 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
1 år - 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Højt på en bakketop med kig til Arresø og med skoven som nærmeste nabo, ligger denne velholdte villa med mange flotte originale detaljer. De mange m2 har gode anvendelsemuligheder og blot fantasien sætter grænser. Til ejendommen er en dobbeltcarport og aflåst skur. Tæt på ligger en lokal tog linie og du kommer nemt til både centrum af Frederiksværk samt videre ud mod Hillerød og resten af Sjælland. Der er gode lokale indkøbsmuligheder.

Hovedindgangen er med et mindre vindfang inden du træder ind i den aflange hall med indbyggede skabe, et gæste toilet og trappen til 1.salen. Allerede her træder de smukke originale skabslåger, døre og trappebeklædning frem, og giver et både klassisk og moderne udtryk. Lige frem ligger den store opholdsstue med både indbygget pejs og en bred vindueskarnap med god sideplads. Fra stuen er der adgang ud til den lukkede og lyse udestue med udsigt over have og området. I forlængelse af hallen ligger en mindre mellemgang samt det store køkken med mange flotte detaljer og også herfra en skøn udsigt til også skoven. Videre ind ligger en mindre spise stue samt endnu et værelse, ideelt som kontor. Fra den mindre mellem gang er der trappe ned til den store kælder med vaskerum, værksted og mange m2. Fra fyrrummet er der dør ud til gadeplan.

På 1.salen er den smukke lange gang indrettet med mange indbyggede skabe ved det største værelse samt 2 døre ind til skunk for opbevaring. For enden af gangen finder du det originale og velholdte badeværelse med badekar. Ydermere 4 gode værelser, alle med indbyggede skabe og det midterste værelse med dør ud til en god altan.

Et helt unikt hus med smukt lysindfald og en særlig atmosfere.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.