Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3-værelses lejlighed i Hedensted

Økonomi *

Husleje

7.167,46 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.167,46 kr.
- Depositum
21.502,38 kr.

Detaljer *

Størrelse
120 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejlig velholdt ejendom med central placering i Hedensted by. Lejligheden ligger øverst på 2. sal for enden af svalegangen. Det er en fin gavllejlighed med gode lyse rum da der er lysindfald fra 3 sider af lejligheden. Dejlig stue og 2 værelser, fint rummeligt bad, køkken med hårde hvidevarer og dejlig altan.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er man registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.