Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Mariendalsvej, 2000 Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

14.900,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.900,00 kr.
- Depositum
44.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
92 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velkommen til Mariendalsvej, hvor denne fantastiske nyrenoveret lejlighed er beliggende. Lejligheder fremtræder rigtig lys og med en god planløsning.

Lejligheden har en god fordelingsgang, med adgang til lejlighedens to store værelser, badeværelse og det store køkken alrum. Køkken alrummet har en fornuftigt størrelse, som tillader både at have en god spise og stue afdeling. Der bliver opført nyt køkken i lejligheden, som vil fremtræde i lyse materialer samt medfølger følgende hårde hvidevarer: komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. I forbindelse med stuen har lejlighed en god altan med lys det meste af dagen. Badeværelset har en god størrelse, samt separat bruseniche og en kombi vaske/tørremaskine.

Lejligheden har et medfølgende kælderrum til opbevaring.

Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.

Ejendommen er placeret centralt på Frederiksberg lige ved Falkoner Allé og tæt på Jagtvej samt Nørrebro. Langs alléen ligger butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder som perler på en snor, og desuden er lejligheden placeret lige i smørhullet af gode transportforbindelser, der kører i døgndrift. På Falkoner Allé ligger ligeledes det udbudsrige Frederiksberg Center, og lige bagved kan CBS findes. Indre by kan nås med blot 10 minutter i cykelsadlen, og desuden har kommende beboere kort afstand til både Vesterbro, Nordvest og Østerbro. Ydermere er der kommende metro ved Nuuks Plads i 2019.

OBS. Der gøres opmærksom på, at billeder tilknyttet denne lejlighed er taget fra en lignende lejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.