Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Concordiavej, 2850 Nærum

Økonomi *

Husleje

11.600,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
750,00 kr.
- Vand
340,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
34.800,00 kr.
- Depositum
34.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
77 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området:

Concordiaparken er beliggende i et villaområde med masser af grønne områder og i rolige omgivelser. Concordiaparken er et byggeri, hvor seniorer over alderen 50 år, kan bo. Lejlighederne er kørestolsvenlige, og der er elevator i alle opgangene. Fællesområderne blandt boligerne er hyggelige, og her kan man snildt gå en tur eller nyde omgivelserne fra bænkene. Der er et fælleshus som beboerne kan benytte. Concordiaparken er et meget eftertragtet område for seniorerne, da det ligger godt i forhold til Nærum Hovedgade, parkering, motorvejsforbindelse, offentlig transport mv.

Lejligheden:

Selve lejligheden er beliggende på 1. sal, hvor man træder ind i entréen. Her er der rig mulighed for at hænge overtøjet og sko. Entréen fører ind til lejlighedens midtpunkt – den dejlige og lyse stue. Stuen har godt med plads til både sofa- og spisebordsarrangement. Fra stuen er der skydedør til køkkenet, som er i hvide elementer med ovn, komfur, emhætte og køleskab. Fra stuen er der også et lille ekstra kammer, som har vindue og kan derfor også benyttes som gæsteværelse, kontor el. lign. Entréen fører også til badeværelset, som har separat bruseniche, vaskesølje og generelt god plads. Afslutningsvis er soveværelset for enden af gangen, hvor der er godt med skabsplads og plads til dobbeltseng.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.