Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Fårupvej, 7300 Jelling

Økonomi *

Husleje

8.642,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL DET GAMLE BIBLIOTEK OG BAKKEVANGEN
- Moderne lejligheder i gammelt bibiliotek og energivenlige rækkehuse.

Boligerne- Lyse og energivenligeIndretningen er med åbent køkken med spiseplads og opholdsstue. Køkkeninventar er fra HTH og hårde hvidevarer er fra Miele. Køkkenet er udstyret med komfur, emhætte og køl/frys, og der er afsat plads og udført installationer til opvaskemaskine ved køkkenvasken. Det gennemgående gulv i stue, værelser og gangareal er lakeret parketgulv i egetræ. I badeværelser er der teglgule rå klinker på gulvet og hvide fliser på vægge i brusenichen.I badeværelset er der afsat plads og udført installationer til en vaskemaskine og en kondenstørretumbler.I lejligheden er der udtag til antenne- og telefonstik. Der er fibernet i lejligheden. Alle lejligheder har adgang til depotrum i kælder, fælles have og terasse samt privat parkering

Bygningen- Det tidligere Jelling BibliotekBygningen, som er en karakteristisk og charmerende rødstensbygning, har gennemgå en omfattende renovering med bl.a. individuelle ventilationsanlæg med varmegenvinding, som beskytter mod varmetab, nye energivenlige døre og 3-lags vinduer.

OmrådetI Jelling finder du et godt handelsliv. Byen er kendt for sine vikingesten og hertil hørende attraktioner. Byen er placeret 12 km nordvest for Vejle. Til Vejle er der forbindelse med tog og bus.

Som lejer af en ungdomsbolig eller en familiebolig i Jelling Boligselskab, kan du med fordel skrive dig på den interne venteliste til en familiebolig. Når du har boet i din ungdomsbolig i mindst 2 år, vil du stå som intern ansøger.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.