Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Vardevej, 7100 Vejle

Økonomi *

Husleje

6.814,00 kr.

Forbrug
679,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
13.228,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejemålsbeskrivelse
Lejligheden fremstår lys og flot renoveret med lakerede plankegulve i stuer og soveværelse. Lejlighed med stort lyst køkken med spiseplads og bøg køkkeninventar samt en opvaskermaskine. Soveværelse med god skabsplads. Badeværelse er med hvide fliser på vægge og grå fliser på gulv samt glasskillevæg til bruserum.

Husdyr ikke tilladt.

Ejendomsbeskrivelse
Ejendommen, som er opført i 1920 og løbende moderniseret, er beliggende i Vejle Vestby nær centrum. Ejendommen er en del af en boligkarré bestående af 143 lejligheder. I kælderen er der fælles vaskeri, tørrerum og cykelrum. Til hver lejlighed er der ligeledes et pulterum. Tilhørende ejendommen er der en stor asfalteret gård med parkeringspladser, cykelskure og legeplads.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.