Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Stenkildevej, 8260 Viby Jylland

Økonomi *

Husleje

12.131,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
36.393,00 kr.
- Depositum
36.393,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Ejendommen er placeret centralt i Viby J, tæt på off. transport, flere indkøbsmuligheder, Viby Bibliotek, Fitness og meget mere. Desuden er det ikke mere end 3,5 km fra centrum af Aarhus.

Lejligheden er helt ideel til at dele, til parret eller til jer der har et barn.

Lejligheden byder på 3 gode og regulære værelser samt et stort køkken-/alrum, der indbyder til flere forskellige indretningsmuligheder. Man kan f.eks. vælge at have et stort spisebord eller hvis lejligheden skal deles, så kan man have sofa arrangement – mulighederne er mange. Køkkenet er med tidsløse hvide fronter og lækre hårde hvidevarer – her i blandt en opvaskemaskine. Herudover er der et flot badeværelse med stilrene fliser, separat bruseplads, skabs arrangement samt en kombineret vaske/tørremaskine.

Der hører et kælderrum med til lejligheden.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.