Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses rækkehus - Gubsøtoften, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

8.200,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
24.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. januar 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyt toværelses rækkehus med køkken-alrum, bryggers og terrasse.

SOVEVÆRELSE MED GARDEROBE
Huset har et stort og rummeligt soveværelse med faste garderobeskabe. Der er desuden mulighed for at åbne op ud til haven, så du kan få godt med frisk luft ind.

KØKKEN-ALRUM MED HÅRDE HVIDEVARER
Rækkehuset har et langt køkken-alrum med mulighed for at åbne op i begge ender. I den ene ende af rummet er køkkenet, og her har du alt, hvad du skal bruge af hårde hvidevarer. I den anden ende af rummet har du et stort vinduesparti og udgang til terrasse. Rummet har loft til kip, hvilket giver en skøn rumfornemmelse.

FUNKTIONELT BRYGGERS
I bryggerset har du vaskemaskine og tørretumbler, så du kan klare tøjvasken, når du vil. Her er også plads til overtøjet og lidt opbevaring. Fra bryggerset har du adgang til badeværelset, der har bruseniche og grå klinker på gulvet.

SKØNNE UDEAREALER
Fra køkken-alrummet er der udgang til en flisebelagt terrasse i baghaven, hvor du kan nyde solens stråler i selskab med en god bog eller gode naboer. Foran huset er der plads til at parkere bilen.

GENERELT OM BOLIGERNE PÅ GUBSØTOFTEN
Rækkehusene på Gubsøtoften er moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer. De faste skabe er hvide HTH-elementer.

Boligerne er lyse og indbydende med store vinduespartier, hvide vægge og lyse lofter.

Det er tilladt at have husdyr i rækkehusene.

Forbruget afregnes direkte med forsyningsværkerne

Læs brochuren: Gubsøtoften

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.