Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Assensgade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
31.500,00 kr.
- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. maj 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Lejligheden er beliggende tæt på skønne Marselisborg skov og strand og i hjertet af Aarhus C, hvor shopping og indkøb er lige rundt om hjørnet.

Lejligheden rummer 4 værelser der fordeler sig på et rummelig soveværelse med skabsvæg samt 3 stuer en suite. Stuerne fremstår utrolig fine og lyse og er med trægulve samt smukke stuklofter. En skydedør skiller de to af stuerne. Den mellemste stue har en hyggelig karnap, der er med til at byde lyset indenfor. Køkkenet har tidsløse, hvide elementer samt alt i hårde hvidevarer. Badeværelset har bruseplads, lyse klinker og vindue ud til det fri.

I kælderen er der cykelparkering, vaskerum samt udgang til fælles gårdhave.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.