Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Linnésgade, 1361 København K

Økonomi *

Husleje

21.533,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
21.533,00 kr.
- Depositum
64.599,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
136 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Nyistandsat lejlighed i Kbh K med højt til loft

Området:

Boligen ligger yderst centralt og i gåafstand til flere rekreative områder, gode indkøbs og transport muligheder samt hyggelige cafeer og restauranter og ikke mindst flere gode uddannelses muligheder. Bl.a. kan nævnes: Gåafstand til Nørreport Station (busser, S-tog, Metro), Torvehallerne, Strøget, Botanisk Have, Søerne og meget mere.

Lejligheden:

Fra indgangspartiet til ejendommen kan du tage elevatoren direkte på til lejlighedens dør. Lejligheden er indrettet med entre/fordelingsgang som giver adgang til 2 af lejlighedens gode soveværelser samt badeværelse med vaskemaskine. Entreen giver endvidere adgang til boligens store køkkenalrum, som giver et fantastisk lysindfald samt adgang til lejlighedens altan. Lejligheden har endvidere et soveværelse mod gården i forbindelse med det store køkkenalrum, samt en stor stue ud mod vejen.

Muligheder ved denne bolig

Kælderrum, Dørtelefon, Cykelkælder, Altan, Elevator

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.