Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Hørkær, 2730 Herlev

Økonomi *

Husleje

10.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
550,00 kr.
- Vand
350,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.950,00 kr.
- Depositum
32.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
86 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Byggeriet Den Grønne Fatning er beliggende i Herlev, som er Danmarks 3. mindste kommune målt på areal. Herlev startede som en lille landsby, og området har stadig lidt landsbystemning over sig med et godt og trygt nærmiljø. Området byder på nogle skønne naturområder, som kan benyttes til sport og fritid. Smørmosen, Fedtmosen, Elverparken og Hospitalsparken ligger f.eks ikke langt fra Den Grønne Fatning. Men samtidig er Herlev også en helt moderne nabo til hovedstaden. Et af Danmarks nyeste indkøbscentre, BIG ligger en kilometer fra Den Grønne Fatning. BIG Bio har landets mest moderne lydanlæg og bedste sæder til en dejlig biografoplevelse, og indkøbscentret i Herlev Bymidte ligger kun 850 meter væk. Kommunen har fem kommuneskoler, tre privatskoler og 22 børnehaver. Herlev Byskole ligger f.eks. kun 1 kilometer væk, og de integrerede daginstitutioner Solstrålen og Kagsmosen er ca. 800 meter væk fra Den Grønne Fatning. Som beboer i Den Grønne Fatning kommer man hurtigt og nemt på arbejde, til fritidsaktiviteter og alle mulige andre steder. Der er hverken langt til motorvejen, ringvejen eller S-toget fra Herlev station. Busserne kører ofte og regelmæssigt, og den planlagte letbane får sit ”trinbræt” få hundrede meter fra Den Grønne Fatning.

Bygningen varierer i højde mellem 4 og 10 etager. Alt sammen nøje afstemt for at give boligområdet sit særlige udtryk. Facadernes flader brydes af lejlighedernes store altaner og giver et smukt, varieret og spændende indtryk af et boligområde i harmoni med sig selv og sine omgivelser. Lejeboligerne i Den Grønne Fatning indrettes i den tidsløse nordiske stil med masser af lys, store vinduespartier i opholdsrummene, lyse parketgulve og stort fokus på enkelthed. Køkkenet er et kvalitetskøkken fra HTH og er placeret sammen med opholdsrummet, så indretningen lægger op til fællesskab og samvær i familien. Alle lejlighederne har udgang til egen altan eller til gårdrummet. Badeværelset er udstyret med gulvvarme samt vaskesølje. Da ejendommen er under opførelse er der endnu ikke udfærdiget energimærke, men ejendommen opføres under lovmæssige gældende og bedste energiforhold.

Bemærk

3 måneders depositum 1 måneds forudbetalt leje Husdyr tilladt imod godkendelse

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.