Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Rindsvej, 8920 Randers NV

Økonomi *

Husleje

5.532,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
11.301,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
79 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 15. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen er beliggende i den nordlige del af Randers. Ca. 2 km til centrum med gode busforbindelser, tæt ved skole, daginstitutioner samt indkøbsmuligheder. Flere muligheder for fritidsinteresser.

Byggeriet er i 2 etager fra 1956. Der er nye køkkener og bad i alle boligerne fra 2008, samt komfur. Der er sydvendte Altaner i alle boligerne.

Afdelingen har dejlige grønne områder med legeplads og boldbane. Der er også i afdlingen dejlige flisebelagte områder med borde og bænke.

I afdelingen er der fællesvaskeri som opkræves via huslejes, samt mulighed for at leje en garage. Garager kan lejes ved opskrivningvia regionskontoret.

Der betales a´conto varme og vand til udlejer. El afregnes direkte til el-værket. Fællesantenne afregnes direkte til TDC kabel TV.

Ledige garager i afdelingen kan kun lejes af beboere i afdeling 0370

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. .

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.