Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Gudme Søpark, 5884 Gudme

Økonomi *

Husleje

6.480,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
140,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligerne på Gudme Søpark- Rummelige etplans- og toplansrækkehuse I Gudme Søpark tilbydes både etplansrækkehuse (to rum) og toplansrækkehuse (tre rum). Boligerne er opført i to etaper i 1990’erne som rødstensbyggerier. Området omkring boligerne indbyder til ophold på de grønne fællesarealer, hvorfra der er udsigt over Gudme Sø. Ved adressen er der et privat udhus. Selve boligerne er velindrettet med et godt lysindfald og har et halvåbent køkken ind mod stuen. Køkkenet er opført i hvide elementer, og der er mulighed for spiseplads. Til køkkenet følger køle-fryseskab, komfur og emhætte, og det er muligt at opsætte en opvaskemaskine. Nogle har nye køkkener via råderetten. Etplansboligerne er indrettet med et praktisk bryggers hvor der er plads til vaskemaskine og kondenstørretumbler. I toplansboligerne er der plads til vaskemaskine og kondenstørretumbler på badeværelset, som ligger på første sal. Foruden den store baghave, som der er adgang til fra stuen, er der også en lille charmerende forhave.

Forbrug: Vand opkræves som et månedligt a conto beløb. Varme afregnes direkte med forsyningsselskabet. El afregnes direkte med forsyningsselskabet.

Nærområdet, Gudme- Familievenlig by i dejlig naturGudme er en lille hyggelig by på sydøst Fyn, som er omkranset af naturskønne områder med kun få km til vandet. Ikke langt fra boligerne ligger den flotte Skelmose Skov og Gudme Sø, som indbyder til hyggelige gåture eller lign. Gudme er en god by for både familier og ældre. Her er kort afstand til bus, indkøbsmuligheder samt skole og børnepasningsmuligheder. Desuden ligger der også et bibliotek på skolen og et populært motionscenter for ældre. Gudme er kendt for sine sportshaller hvor håndboldholdet GOG- har hjemmebane. Derudover er der også mange andre sportsmuligheder heriblandt fitness.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.