Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses rækkehus - Anneksvænget, 6670 Holsted

Økonomi *

Husleje

3.179,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
530,00 kr.
- Vand
270,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
9.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
53 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdeling 8 består af ungdomsboliger i rækkehuse med terrasse og græs.
Beliggenhed
Anneksvænget ligger i Holsted by, tæt på indkøb og sportsfaciliteter. Lyngparken ligger i Holsted Stationsby, nær ved indkøbsmuligheder og offentlig transportsmiddler. Holsted ligger i Vejen kommune og tæt på motorvej E20, og der er knap 34 km til Esbjerg og 39 km til Kolding.
Boligerne
Boligene er i hhv. 1 og 2 plan, og er opført i 1988. Boligerne er indrettet med et tekøkken, med kogeplader og køleskab. Opvarmning sker med fjernvarme. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

Indret dig som du vil
Du kan frit indrette dig som du vil og forbedrer du boligen kan du få op til 100.000 kr. i godtgørelse ved fraflytning. Læs mere om dine muligheder under ”Ændre boligen” her på siden. Beboerne benytter sig af muligheden for at udvide med en udestuer på terrassen.
Vedligeholdelse
Bebyggelserne er velvedligeholdte og en ejendomsfunktionær kommer hver uge og vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.