Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Strandlystvej, 5900 Rudkøbing

Økonomi *

Husleje

5.495,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
900,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
5.495,00 kr.
- Depositum
16.485,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
125 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
5 (evt.6 værl.) førstesals lejlighed på ca. 125 kvm i 2 plan. Første salen indeholder entre/gang, stor stue(evt. opdeles) m/udgang til terrasse, værelse, nyere spisekøkken med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse. Anden salen indeholder 3 gode værelser. Der er adgang til fælles have(evt. egen have ved opdeling) som passes fuldt ud af lejerne i ejendommen. Afhøvlede gulve på første salen og tæpper på anden salen.

2 familiesejendom beliggende i et villakvarter midt i byen i kort afstand til havneområdet. Stuelejlighed på ca. 90 kvm og denne lejlighed på første- og anden sal på ca. 125 kvm.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.