Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1. værelses lejlighed i Horsens

Økonomi *

Husleje

3.112,50 kr.

Forbrug, heraf:
349,68 kr.
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
19,68 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
6.175,00 kr.
- Depositum
9.262,50 kr.

Detaljer *

Størrelse
39 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Ejendommen er beliggende i centrum af Horsens. I ejendommen er der 73 lejemål. Som beboer i ejendommen kommer du tæt på byens pulserende kulturliv, og skønne grønne områder blot få minutters gang fra ejendommen. Der er fællesvaskeri i ejendommen. Der er mulighed for at leje parkeringsplads i forbindelse med lejemålet. Endvidere forefindes der cykelparkering i ejendommen. Ejendommen har elevator. I ejendommen er der en meget velfungerende beboerforening.

Bemærk

Forbruget er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.