Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses ungdomsbolig - Bindeleddet, 9440 Aabybro

Økonomi *

Husleje

2.303,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
28 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
BoligerneBoligerne i er opført i 1982 og har badeværelser med gulvvarme. Der er et nydeligt skabsarrangement, buet glasdør til brusenichen og klinker på gulvet og i brusenichen. Køkkenet, som ligger i åben forbindelse med stuen, er autentisk med malede låger. I ungdomsboligerne på Bindeleddet 32 fra 1994 er der hvide klinker på badeværelset og køkkenet er i hvid laminat. Forbrug: Vand er indeholdt i huslejen. Varme og el opkræves direkte af forsyningsselskabet.

Afdelingen

Nærområdet- Birkelse
Vi er tæt på indkøbsmuligheder, grundskole, idrætshal og busholdeplads med forbindelse til blandt andet Aalborg Universitet. Boligerne på Bindeleddet har nærmest sportspladsen i baghaven, og nær ældreboligerne på Hjorthsvej ligger både Birkelse Plejecenter og Hjorts Hus - et mødested med en række ældrearrangementer. Der er 3,5 kilometer til Aabybro og godt 20 kilometer til Aalborg.

Fleksibel udlejning
Med fleksibel udlejning kan du som boligsøgende kommer længere frem i køen, hvis du opfylder ét eller flere fleksible kriterier. Det betyder, at du kan få en bolig hurtigere, end hvis du står på den normale venteliste.

25% af familie og ungdomsboligerne udlejes efter fleksible kriterier

· Pendler med arbejde i Jammerbugt kommune. Skal dokumenteres ved kopi af ansættelseskontrakt.
· Borgere i Jammerbugt kommune over 50 år, som søger bedre egnet bolig.
· Forældre med samkvemsret til børn boende i Jammerbugt kommune.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.