Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Rummelig, energivenlig og moderne arkitektegnet rækkehus til leje!

Økonomi *

Husleje

15.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.000,00 kr.
- Depositum
45.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
151 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

fri kontakt
Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne unikke bolig har i stueplan entré, bryggers med vaskesøjle, et badeværelse med brus, køkken i åbent forbindelse til alrum/spisestue og opholdstue. Fra stue og alrum er der udgang til have. På 1. sal findes 4 værelser hvoraf det ene har udgang til altan. Herudover et badeværelse samt et depotrum.

Huslejen er eksklusiv forbrug, der afregnes direkte med forsyningsselskaberne.

Boligen ligger i det dejlige naturskønne område i Brabrand tæt på de smukke søer, Brabrand Søen og Årslev Engsø, og de imponerende Brabrand Bakker med store skove og vandrestier. Stenbækhave er beliggende midt i de attraktive Hans Broges Bakker i Brabrand – en forstad til Aarhus, hvor der findes alle faciliteter med hensyn til indkøb og infrastruktur, herunder busforbindelser mv. Brabrand ligger i cykelafstand fra Aarhus Centrum, men ligger samtidig også i et område med natur og mulighed for fritidsaktiviteter.

Stenbækhave kommer til at høre til en rigtig god skole, nemlig Engdalsskolen, som også ligger på Engdalsvej. Skolen er kendt for sin høje faglighed og et stort engagement fra lærernes side. Fra Stenbækhave er der en sikker skolevej til Engdalsskolen. En bolig i Stenbækhave er en tryg og god base for familier i alle aldre.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.