Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Rummelig, energivenlig og moderne arkitektegnet rækkehus til leje

Økonomi *

Husleje

13.600,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.600,00 kr.
- Depositum
40.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
131 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

fri kontakt
Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne unikke bolig har i stueplan entré, badeværelse med brus, køkken i åbent forbindelse til alrum/spisestue samt en opholdstue, der også kan fungere som et ekstra værelse. På 1. sal findes tre værelser, et badeværelse med vaskesøjle samt et depotrum.

Boligen ligger i det dejlige naturskønne område i Brabrand tæt på de smukke søer, Brabrand Søen og Årslev Engsø, og de imponerende Brabrand Bakker med store skove og vandrestier. Stenbækhave er beliggende midt i de attraktive Hans Broges Bakker i Brabrand – en forstad til Aarhus, hvor der findes alle faciliteter med hensyn til indkøb og infrastruktur, herunder busforbindelser mv. Brabrand ligger i cykelafstand fra Aarhus Centrum, men ligger samtidig også i et område med natur og mulighed for fritidsaktiviteter.

Stenbækhave kommer til at høre til en rigtig god skole, nemlig Engdalsskolen, som også ligger på Engdalsvej. Skolen er kendt for sin høje faglighed og et stort engagement fra lærernes side. Fra Stenbækhave er der en sikker skolevej til Engdalsskolen. En bolig i Stenbækhave er en tryg og god base for familier i alle aldre.

Huslejen er eksklusiv forbrug, der afregnes direkte med forsyningsselskaberne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.