Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Borresøvej, 8240 Risskov

Økonomi *

Husleje

8.500,00 kr.

Forbrug
225,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.500,00 kr.
- Depositum
25.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
60 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne skønne 2 værelses lejlighed ligger på 2. sal med altan mod det grønne fællesareal.

Lejligheden er en lækker velindrettede 2 værelses lejlighed. Her bliver man budt velkommen entrétil den store lyse køkken med alt i hårde hvidevarer. Herfra er der adgang til boligens soveværelse med fransk altan. Fra køkken er der ligeledes adgang til boligens stue hvor udgangen til altanen findes. Ligeledes er der badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Der er gulvvarme i alle boligens rum.

I området er skønne fællesarealer. Her er anlagt græs, fælles borde & bænke, og smuk beplantning med sti der giver rolige omgivelser.

Til boligen tilhører en fælles tagterrasse med udsigt udover Aarhus.

Der er gratis parkering omkring bygningen og flere muligheder for cykelparkering.

Der er kun 6 km til Aarhus centrum og tæt på naturområdet med den smukke Egå Engsø, der giver mulighed for gode løbe- eller gåture. Til området har den kommende letbane stoppested, som gør mulighederne for transport ind til Århus C meget nemmere. Som indkøbsmulighed er Rema1000 beliggende ved indkørsel til det nye attraktive område.

Aconto vand: kr. 225,-
El & varme afregnes direkte med forsyningsværkerne.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.