Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelser i Hillerød

Økonomi *

Husleje

12.547,36 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
379,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.547,36 kr.
- Depositum
37.642,08 kr.

Detaljer *

Størrelse
101 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Når du træder ind i lejeboligerne på Nordre Jernbanevej, bliver du mødt af et skønt lysindfald fra de store vinduespartier, der skaber lyse og venlige rum, du har lyst til at være i.

Omdrejningspunktet er det store køkkenalrum og stue i ét, og derudover er alle boliger indrettet med gode værelser, rummelige badeværelser med vaskesøjle og et mindre depotrum til opbevaring eller måske walk-in-closet.

Hver bolig har også sit eget private uderum i form af solrige altaner eller terrasser i stueetagen – og på de øverste etage finder du penthouselejlighederne, hvor du kan nyde din egen tagterrasse. Mellem bygningerne er skabt et intimt og hyggeligt miljø med masser af små grønne oaser, hvor du kan nyde en kop kaffe i solen, mens ungerne leger på en af de små legepladser eller suser rundt på stierne på løbehjul eller rulleskøjter.

Kunder hos PFA har fortrinsret til boligen. Hvis du har et tilhørsforhold til PFA, skal du oplyse os dit kundenummer inde på annoncen.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer.   Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI, og er du registreret hos RKI, vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Bofællesskab ikke er tilladt. Højest 2 personer /2 personer med børn må bo sammen i lejligheden.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.