Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3-værelses lejlighed i Ågades Passage

Økonomi *

Husleje

8.032,08 kr.

Forbrug
300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.032,08 kr.
- Depositum
24.096,24 kr.

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ågades Passage

Tænk at bo lige midt i orkanens øje i Aalborg. Lige der, hvor alt er nemt tilgængeligt og hvor du har alt hvad du skal bruge inden for få 100 meter. Tænk at have alt dette, men samtidigt bo i en fredelig aflukket oase, hvor roen kan nydes og der er plads til familielivet og fordybelse. Lyder det ikke interessant?

Velkommen til Ågades Passage!

Lige her, midt i byen, ligger disse flotte gulstens ejendomme, Ågades Passage, som rummer 102 dejlige lejligheder som er opført i 1993. Her har du muligheden for at flytte i pæne istandsatte lejligheder, hvor du får rigtig mange kvadratmeter for pengene! Både hvis du ønsker en 2- eller 3-værelses.

Alle lejlighederne er bygget med store rummelige badeværelser, samt mulighed for lejligheder med både åbne og mere aflukkede køkkener.

Der forefindes vaskemaskine i lejemålet.

I fire ud af seks ejendomme er der ligeledes elevator, så det er let at komme til og fra hjemmet.

Til ejendommen er der også tilknyttet et festlokale, som kan lejes. Dette giver rigtig gode muligheder for at kunne holde større arrangementer, men stadig være tæt på de vante omgivelser.

Bemærk

Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.