Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Stationsvej, 6360 Tinglev

Økonomi *

Husleje

5.356,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
12.191,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
78 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her er beliggenhed og lyse lejligheder i fokus.

Du bor lige i centrum af Tinglev og får en kombination af gode lejligheder og skønne omkringliggende grønne arealer. På arealerne er der lagt op til, at man kan hygge sig ved de opsatte borde og bænkesæt.

Stationen ligger ved siden af afdelingen, og Fakta og Super Brugsen er lige rundt om hjørnet. Skolen ligger også tæt på området.

Boligerne er solide og velholdte, og de nuværende beboere er glade for altanerne, der hører til lejlighederne på første etage.

Lejlighederne er bygget i perioden 1992-1994 og der er elevator til boligerne på 1. sal i Jernbanegade 18 - 30.

Et kælderrum hører til hver bolig.

Lejlighederne er alle udstyret med køle-fryseskab, komfur og emhætte.

Det er tilladt at holde 1 kat eller 1 hund, dog ikke kamphunde-muskelhunde såsom racerne: Amstaff, Bullmastif, Dogo, Argentinom Doge Bordeux, Americam bull terrie, Pitt bull te og Tosa Inu. Skriftlig tilladelse fås ved varmemesteren. ANTENNE: YouSee kan levere signal, men der er frit valg til at vælge signal anden udbyder. Lejer står selv kontakt til udbyder. Det er tilladt at have én hund eller én kat. Dog ikke kamphunde, som racerne Amstaff, Bullmastiff, Pitbull Terrier, Tosa Inu eller blandinger deraf. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.