Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses - Mosegårdsparken, 8380 Trige

Økonomi *

Husleje

9.200,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.200,00 kr.
- Depositum
27.600,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
SPØRRING

Dejligt rækkehus i roligt område

Skønt rækkehus med ideel indretning for den pladskrævende familie eller de unge mennesker der ønsker at bo flere sammen.

Rækkehuset er opført i 2 plan. I stueetagen bydes du velkommen rummelig i entrémed plads til overtøj, fodtøj osv. Herfra er der adgang til det lyse køkken alrum hvor familien kan samles omkring spisebordet, eller i sofaen til en god fodboldkamp. Det er også i stueplan at boligens badeværelse er. Det er lavet med gulvvarme.

I stueplan findes også boligens første værelse. Dette er lige som alle andre værelser i boligen, udstyret med skabe til opbevaring af tøj osv.

Fra entréer der adgang til boligens første sal. Her er stort repos med opgang til rumligt loftrum. Ligeledes er er på første salen de 3 andre værelser samt toilet.

Til boligen hører sig en dejlig have i forlængelse af den store terrasse. Der er også stort skur til boligen hvortil der er ført strøm. Her er plads til både cykler, fryser osv.

Til hver bolig hører sig enten parkering foran ejendommen eller for enden af rækken.

I området findes flere grønne fællesarealer som må benyttes af alle områdets beboere. I områdets ydrekant findes busstoppested, så adgang til Aarhus C og andre omkringliggende byer er lige ved hånden.

El, vand og varme afregnes direkte til forsyningsselskaberne. Deraf ingen acontobeløb.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.