Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses rækkehus - Slotsvej, 6510 Gram

Økonomi *

Husleje

3.332,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.185,00 kr.
- Vand
425,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
14.525,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
83 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
De 2 bebyggelser på Slotsvej består begge af etagebyggeri, centralt placeret i centrum af Gram. I begge bebyggelser er der hver 4 boliger, 2 boliger i stuen og 2 boliger på 1. sal. Foran bebyggelsen er der god parkeringsmuligheder og bygningerne ligger lige op til skolen.

Beliggenhed
Gram ligger ca. 22 km fra Ribe. I Gram er der en skole, fritidsordning, offentlig transport og indkøbsmuligheder. Gram Kulturhus ligger centralt i byen. Her er idrætsfaciliteter, bowlingbaner og udendørs svømmebasin. Der er gode muligheder for gåture – blandt andet ned til Gram Slot, den smukke slotspark og Gram å.

Beboerne
Der er en blandet beboersammensætning i afdelingen. Der er et godt naboskab.

Vedligeholdelse
Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

Beboerdemokrati
Der er valgt en bestyrelse for bebyggelsen. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.