Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Bryggehuspladsen, 1473 København K

Økonomi *

Husleje

25.900,00 kr.

Forbrug
1.600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
25.900,00 kr.
- Depositum
77.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
127 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Københavns mest unikke beliggenhed

Velkommen til BLOX! Nu har du muligheden for, at flytte ind i en eksklusiv lejlighed med udsigt til Københavns Havn og byens tage og smukke røde tegl.

BLOX er meget mere end en bygning; det er en ny destination på havnefronten i Indre København placeret mellem Langebro og Den Sorte Diamant.

Lejlighederne er opført i bedste kvalitet hele vejen igennem. Boligerne er indrettet med et kombineret køkkenalrum og stue, et til to badeværelser samt et til tre værelser - og har derudover hver sit depotrum i kælderen. Boligerne er afskærmet fra trafikstøj og er indrettet med en kvalitet, som matcher den attraktive beliggenhed ved vandet.

Alle lejlighederne har en stor, privat tagterrasse tilknyttet, hvor man kan tilbringe mange dejlige timer i godt selskab, eller alene med en god bog og en kop kaffe i solen.

Der er formidabel udsigt fra alle lejlighederne og godt lysindfald, igennem de store vinduespartier.

Boligerne er placeret på 4. og 5. etage af BLOX og er mellem 120 og 200 m2.

De er tegnet med tanke på lysindfald, rummelighed og ikke mindst personlighed - de er nemlig alle forskellige, og som lejer får man dermed en unik bolig.

Lejlighederne er en del af det mix af funktioner, som skal være med til at gøre BLOX til et levende sted på mange tidspunkter af døgnet. Dansk Arkitektur Center, BLOX-HUB, p-anlægget, legepladsen, restauranten og fitnesscenteret bidrager til det selv samme.

BLOX er tegnet og opført som et levende hus og tænkt aktivt ind i byens puls. Det er OMA ( Office for Metropolitan Architecture) som har tegnet, de er blandt de ledende internationale tegnestuer, når det drejer sig om forene og teoretisk praksis med legesyg, krøllet og dialogorienteret tilgang til arkitektur.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.