Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Amaliegade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

12.900,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
300,00 kr.
- Vand
800,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
38.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
95 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyrenoveret lejlighed i Regina bygningen hvor der er kræset for detaljen i både indretning, materialer, store vinduespartier og en smuk udsigt. Lejlighederne er beliggende i en nyere tilbygning til ejendommen, som blev opført i 2004 og ligger blot et stenkast fra gågaden med de bedste indkøbsmuligheder, et væld af cafeér, mange restauranter og med havnen og Århus banegård blot 500 fra ejendommen. I ejendommen er der elevator og alle lejere har et privat opbevaringsrum. Sidst men ikke mindst er der fra lejlighederne let adgang til ejendommens private og nyopførte terrasse, med lounge områder, grill pladser og legeplads til børnene.

Lejligheden indeholder: Entré. Flot nyt køkken/alrum med alle hårde hvidevarer og i åben forbindelse med lejligheden lyse stue. Fra køkken er der endvidere adgang til lejligheden altan, hvor man kan nyde en hyggelig udsigt til ejendommens store gård. Stort soveværelse med indbyggede garderobeskabe. Nyt badeværelse med bruseniche.

Da lejligheden fortsat er under renoveringen, vises der henvisningsbilleder fra en lignende renovering i ejendommen.

Indflytning: 1.5.2019

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.