Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Skodsborg Strandvej, 2942 Skodsborg

Økonomi *

Husleje

27.807,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.620,00 kr.
- Vand
250,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
55.614,00 kr.
- Depositum
83.421,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
146 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. juli 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området

Er oplagt for naturelskere og livsnydere, der ikke har lyst til at vælge mellem vand eller skov.

Bered jer på en tilværelse hvor romantiske gåture langs vandet bliver hverdag, ligesom de varme sommerdage på stranden lige overfor, også bliver det.

Er du mere til græs og parkhygge, er Skodsborg Strandpark til for dig. Der går stier direkte ind i Dyrehaven lige bagved den ene af de to bebyggelser.

Det er ligeledes et skønt sted til en rask spadseretur, og børn får her den bedste legeplads, der findes. Med skoven så nær ved kan I endvidere følge årstidernes skiften på tætteste hold.

Der er både lokal købmand, bageri, fine spisesteder og et lille hospital i Skodsborg. Alt andet du skal bruge i hverdagen kan findes i Nærum - fem minutter på cykel igennem Dyrehaven.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.