Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Reserveret - 4 værelses i Kanalhusene - kan deles

Økonomi *

Husleje

13.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
129 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
mindst 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her udbydes en flot 4 værelses lejlighed beliggende i Kanalhusene, et kvalitetbyggeri med fokus på samspillet mellem omgivelserne og de mennesker, der skal bebo ejendommene. Kanalhusene udgør sammen med havnehusene den eneste af Aarhus Ø´s karréer, hvilket muliggør et skønt gårdmiljø indrettet naturligt og frodigt med træer og buske, grønne områder, små stier, legemiljø, bål- og grillplads mm. Lejligheden er beliggende i stueplan med egen terrasse og direkte adgang til dette gårdmiljø. Kanalhusene har desuden en helt unik placering ved marinaen, hvortil der også er udsigt fra lejligheden.

Lejligheden kan evt. benyttes som delebolig.

Indretning: Entré i åben forbindelse med lejlighedens køkken/alrum, hvorfra lejlighedens 3 værelser fordeler sig. Lækkert badeværelse med vaskesøjle, separat bruseniche, pænt hvidt skabsarrangement og pæne grålige klinker på gulv og i bruseområde. Selve køkkenet er opført med hvide grebsfrie elementer og hvid slidstærk bordplade fra Svane. Køkkenet har derudover adgang til spisestue, hvorfra der er kig til marinaen. Lejligheden indeholder hele 3 værelser, hvoraf de to er med indbyggede skabe og det sidste, et stort værelse som også kan benyttes som stue, har adgang til lejlighedens terrasse og karréens gårdmilljø.

Lejligheden har gulvvarme overalt samt flotte egetræsgulve.

Aarhus Ø er en helt ny bydel på havnen i Aarhus, som er opstået i forbindelse med udvidelsen af de bynære havnearealer. Det er tanken, at området skal blive et attraktivt havnemiljø på lige fod med bl.a. Sluseholmen i København og man er efterhånden godt på vej. Der er skudt mange prestigefyldte byggerier frem i området, ligesom en del af området nu fremstår nu som en charmerende kanalby. I Aarhus Ø har man det bedste af to verdener - den fri natur med med Risskov og Aarhus bugt i baghaven og kort afstand til Aarhus´ byliv, caféer og butikker.

Ud over huslejen betales forbrug af el, vand og varme samt TV og internet af lejer.

Lejligheden udlejes snarest for en periode på 3 år.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.