Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses - Nørholm Villavej, 9240 Nibe

Økonomi *

Husleje

10.705,11 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.705,00 kr.
- Depositum
32.115,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
134 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Dejligt lavenergihus beliggende på Nørholm Vilavej, 9240 Nibe.

Lejemålet er opført i 2013, og fremstår i hvid puds med enkelte partier i sortmalet træ samt træterrasse omgivet af trækarnapper. Huset er et lavenergihus, hvortil der er højisolerede vinduer og døre. Huset indeholder køkken med elementer i hvide grebsfri låger og skuffer og bordplade i corian samt indbygget ovn, kogeplade køle-/fryseskab og opvaskemaskine. Badeværelset indeholder elementer i hvide grebsfri låger og skuffer, bordplade i corian, grå klinker på gulv og hvide klinker på vægge i bruseniche, samt brusevæg af glas. Hertil kommer også et bryggers med skabsvæg, klinker på gulv samt vaskemaskine. Alle hvidevarer i huset er lavenergi.

Lejemålet fremstår i to etager. Stueetagen fremstår med bryggers, bad, kontorværelse og et stort køkken/stue alrum. Førstesalen fremstår med repos samt 2 værelser med indbyggede skabe.

Til lejemålet er der egen have, skur samt en carport.

Lejemålet overtages nymalet og med nybehandlede gulve.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.