Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Østerskovvej, 7451 Sunds

Økonomi *

Husleje

4.645,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
10.125,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
66 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen er opført i 1986/87 og består af 10 rækkehuse beliggende i Ilskov - ca. 15 km fra Herning mod Karup.
I 2006 er afdelingen renoveret med nye vinduer, døre, fuger og maling. Der er en legeplads og stor græsplæne i afdelingen.

Boligerne er velindrettede, og der er parkering og pulterrum til hver bolig.

Varme opkræves a/c sammen med huslejen.
El afregnes direkte til et elhandelsselskab.

Der må i afdelingen holdes husdyr. En hund eller en kat. Der forefindes ikke vaskemaskine i lejemålet, men lejer kan ansøge om tilladelse til installering af vaskemaskine ved varmemesteren. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.