Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses - Vintervej, 8210 Århus V

Økonomi *

Husleje

9.017,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn lejlighed, som ligger i stue-plan i et ny opført byggeri fra 2016. Byggeriet danner rammen om et fælles gårdmiljø med skure. Parkering skal ske på pladserne rundt om bygningen.

Indeholder lys entré med klinker med direkte adgang til det ene værelse, stue/alrum og badeværelse. I stuen er der adgang til det andet værelse.

I badeværelset er der plads til installation af vaskesøjle. Det flotte køkken har hårde hvidevarer, lyse tidsløse elementer fra Svane, og mulighed for installation af opvaskemaskine.

Der er lyse træ lignende gulve i både stue/alrum og værelserne.

Vi skal gøre opmærksom på at billederne er vejledende, idet der er forskel på indretningen.

Vintervej ligger i et naturskønt område med skov og park, kun 10 minutters kørsel på cykel til f.eks. Skejby Sygehus, Universitetet eller Aarhus centrum, og tager du bilen er du hurtigt på motorvejen.

Der er gode busforbindelser, indkøbsmuligheder og institutioner tæt på området, og Hasle skole ligger kun 1 km. væk med tunnel under Ringvejen, der sikrer en tryg skolevej.

Forbrug af el, vand og varme afregner lejer direkte til værkerne, og der er forberedt plug-and-play løsning fra Stofa, såfremt man ønsker dette.

Husdyr er ikke tilladt.

Depositum svarer til 3 måneders husleje.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.