Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Skovvejen, 6000 Kolding

Økonomi *

Husleje

5.458,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
660,00 kr.
- Vand
725,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
16.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. september 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Delevenlige familieboliger - Oplagt mulighed for studerende
Etagebebyggelse med store grønne områder, opført i mange afsnit med 474 lejligheder, heraf 84 ungdomsboliger.
Opført i fem etaper fra 1973 til 1998 et spændende cirkelformet tæt/lavt byggeri der skaber sit eget miljø med smalle stræder, små torve og varierede huse, der giver en helt særlig intim stemning, hvor børnene kan lege uden biltrafik. Afdelingen har også et fællesvaskeri.

Beliggenhed
Skovvejen ligger tæt på store grønne områder , der indbyder til at nyde udelivet både for store og små. I nærheden finder man desuden den grønne kile som Bramdrup skov er en del af. Bebyggelsen ligger 2 km. nord for midtbyen og omkring 1 km. fra Kolding Storcenter, hvortil der er god busforbindelse.

Boligerne
Boligerne er meget varierede og findes både med lukket køkken med spiseplads eller køkken med åben adgang til stuen. Boligerne i stuen har udgang til terrasse og privat have boligerne på 1.sal har indgang fra egen, svalegang eller fra overdækket udvendig trappe med repos. Der er desuden køle/fryseskab og komfur i lejlighederne.

Beboerne
Bebyggelsen er er velegnet for børnefamilier, og har en blandet beboersammensætning. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

Indret dig som du vil
Du kan frit indrette dig som du vil og forbedrer du boligen kan du få op til 100.000 kr. i godtgørelse ved fraflytning. Læs mere om dine muligheder under "ændre boligen" på forsiden.

Vedligeholdelse
Bebyggelsens ejendomsfunktionær vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.