Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Brobjerg Parkvej, 8250 Egå

Økonomi *

Husleje

12.995,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
38.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
128 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år - 10 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Super lækker rækkehus i nyt byggeri i Egå står nu klar til indflytning. 128 m² fordelt på 3 separate værelser med eget bad på 1. salen og stor køkkenalrum med stue, samt entre og bad i stueplanet. Alt i nye hvidevarer er inklusive og materialevalget og belysningen er unik. Super fordeling af m² og til boligen hører nyetableret terrasse som skal opleves, og et stort nyt redskabsrum. Alt er nyt og lækkert, og med genveks og gulvvarme overalt er der gode besparelses muligheder på forbruget og et godt indeklima.

Kun ca. 6 km til Aarhus C ligger denne bolig tæt på strand og med super indkøbsmuligheder og skole lige om hjørnet. Der er parkering lige ved ejendommen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.