Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Værelse til leje

Økonomi *

Husleje

3.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
7.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
14 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Jeg vil gerne udleje et værelse, der er 15 kvadratmeter stort.
Køkken og bad er fælles og deles med mig. Der er vaskemaskine på badeværelset. Huslejen vil være på 3500 kr. inkl. vand, varme, el og internet. Depositum vil være på 2 måneders leje – 7000 kr. Det vil være muligt at flytte ind allerede fra d. 1/4. Lejligheden ligger lidt udenfor centrum i Odense, i et dejlig roligt kvarter. Der er ca. 1-2 km til SDU og UCL, og 2-3 km til Odense centrum, lejligheden ligger kun 3-400 meter fra busstopsted.

Hvis dette lyder interessant for dig, så skriv endelig en besked til mig, hvor du fortæller lidt om dig selv, og så kontakter jeg dig :-)

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.