Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Bispensgade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

11.050,00 kr.

Forbrug
1.275,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.050,00 kr.
- Depositum
33.150,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
156 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. november 2019
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Unik 3 vær. lejlighed på 156 kvm i hjertet af Aalborg.

Overalt er anvendt unikke materialer, bl.a. Junckers Ege plankegulve, HTH elementer i højglans, granitbordplader, hårde hvidevarer af høj kvalitet samt flotte stuklofter.

Desuden stor altan der deles med søde naboer. Altan opdelt i 2 med sejldug.

Indretning:Entre, gæstetoilet, stort funktionelt køkken/alrum med spiseplads, alt i hårde hvidevarer. Fra køkken direkte udgang til altanen, ligeledes med spiseplads. Fra køkken kig og adgang til stor lys stue, der er adskilt fra køkkenet med franske døre.

Fordelingsgang med adgang til værelse med faste skabe samt adgang til soveværelse, ligeledes med faste skabe. Herfra er der direkte adgang til stort flot badeværelse med bl.a. vaskemaskine og tørretumbler.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.