Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Tøjhushavevej, 8900 Randers

Økonomi *

Husleje

7.906,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
23.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
93 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Tøjhushavekvarteret ligger centralt i direkte forbindelse med lystbådehavnen og med kun ca. 5 min. gang til Randers centrum. På trods af den centrale placering er der alligevel tale om et fredeligt og grønt område. Centralt v. skoler. Bebyggelsen er med i kvarterløft om energivenlige boliger. Der er elevator i ejendommene

Der betales a conto varme og vand til udlejer. Forbruget afregnes årligt.

Der er fællesarealer og pulterrum til boligerne.
Forbrug af elektricitet afregnes direkte til elværket. Fællesantenne afregnes direkte til leverandøren
Der er en tidligere jernbaneremise, ligeledes få minutters gang fra ejendommen, hvor der er indrettet beboerhus og beboerværksted. Her kan der ligeledes lejes festlokale.

Ejendommen er opført i 2001 og er i 4 etager med udnyttet tagetage. Der er elevator. Byggeriet er udført på basis af det koncept for etagehuse af træ, som kaldes ”Casa Nova”. Byggesystemet består af lette elementer med bærende konstruktioner af træ.

I boligerne er der komfur og emhætte. Der er forberedt til vaskemaskine og kondenstørretumbler i hver bolig. Til hver bolig er der altan.

Der er kort afstand til bycentret med et stort udvalg i dagligvare- og specialbutikker. Der er endvidere en Netto-butik inden for kort afstand, som giver mulighed for indkøb af daglige fornødenheder.

Har du skolesøgende børn, ligger Østervangskolen med 0.-6. klasse og Rismølleskolen med 7.-9. klasse i en afstand på ca. femten minutter. Endvidere findes Randers Private Realskole, som optager elever fra 0.–10. klasse inden for kort gåafstand.
På Tøjhushavevej ligger endvidere den private skole Randers Lille Skole, som optager elever fra 0. – 9. klasse. Der en privat drevet børneinstitution, Tøjhushavens Børnehus, få minutters gang fra ejendommene.

Alle boliger på Niels Ebbesens gade og Tøjhushavevej har åbent køkken. Der er forberedt til vaskemaskine og kondenstørretumbler i hver bolig på Tøjhushavevej. Der er fransk altan.

NIELS EBBESENSGADE 20
I de 2-værelses lejligheder er der komfur og emhætte. Der er ligeledes gjort klar til installation af opvaskemaskine.
I de 1-værelses er der bordkomfur med 2 kogeplader. Der er fælles vaskefacilitet.

TØJHUSHAVEVEJ 5
Afdelingen er i 3 etager med udnyttet tagetage.
I boligerne er der komfur og emhætte. Endvidere er der fransk altan til hver bolig. Der er forberedt til installation af vaskemaskine i hver lejlighed. Der er ikke fællesvaskeri.

Det er tilladt at holde 1 hund eller 1 kat. Eventuelt særlige vilkår for husdyrholdet fremgår af afdelingens husorden. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Der er på afdelingsmøde den 30. juni 2016 besluttet at etablere altaner på lejlighederne i Tøjhushavevej. Altanerne påregnes etableret i 2018, og efter opsætning af altan vil huslejen for lejemålene i Tøjhushavevej stige med ca. kr. 614,00 pr. måned. Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.