Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Langebjerg, 2850 Nærum

Økonomi *

Husleje

13.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.600,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.500,00 kr.
- Depositum
40.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Område:

Nu udbydes denne skønne lejlighed i Nærum. Lejligheden er beliggende så tæt på Nærum Station som du kan bo, og alligevel væk fra banen.

Derudover tilbyder området dig en masse grønne arealer herunder Sandberg Park, som kan nydes på alle årstider. Parken ligger lige bag ved lejlighedskomplekset.

Ønsker du at bo tæt på shopping og indkøb, så er dette stedet for dig! Nærumvænge Torv ligger 300 meter fra din hoveddør.

Lejligheden:

Denne lyse lejlighed er beliggende på 4. sal med fantastisk udsigt ud over træer, tagene og ikke mindst Sandberg Park.

Lejligheden er indrettet med åbent køkken/alrum, og giver muligheden for at få det meget omtalte "samtalekøkken". Det store rum tilbyder masser af lys og rummelighed til lejlighedens hjerte.

Derudover er der badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle. Afslutningsvis tilbyder lejligheden en stor og dejlig stue samt værelse.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.