Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses rækkehus - Gubsøtoften, 8600 Silkeborg

Økonomi *

Husleje

9.100,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
27.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
95 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. oktober 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Bo til leje i et helt nyt rækkehus i ét plan.

BRYGGERS MED VASKEMASKINE
I husets bryggers er der både vaskemaskine og tørretumbler, så du kan få vasketøjet ud af verden i ro og mag. Rummet fungerer desuden som entré, og her er derfor garderobeskab med plads til opbevaring af fx overtøj og sko.
Badeværelset er placeret i forlængelse af bryggerset. Her er indrettet med grå klinker og hvide HTH-elementer samt en bruseniche.

KØKKEN MED ÅBNING TIL STUE
Køkkenet er lyst og funktionelt med alt i hårde hvidevarer. Køkkenet ligger i forlængelse af den store stue, hvor der er god plads til at indrette både spiseplads og TV-/sofahjørne. Her er loft til kip og et stort vinduesparti med udgang til baghaven, så du kan åbne op og lukke lys og luft ind.

TO VÆRELSER MED FASTE SKABE
Huset har to gode værelser med faste skabe. Det ene værelse er en smule større end det andet og har lidt mere skabsplads, hvilket gør det oplagt som soveværelse. Herfra er der desuden mulighed for at åbne ud til haven. Det andet værelse kan bruges til fx kontor eller børneværelse, afhængig af behov.

SKØNNE UDEAREALER
Fra stuen er der udgang til en flisebelagt terrasse i baghaven. Her kan du fx sætte havemøblerne, så du i sommerperioden har en ekstra spiseplads til de lange, lyse aftener.
Har du bil, kan den parkeres foran huset.

GENERELT OM BOLIGERNE PÅ GUBSØTOFTEN
Rækkehusene på Gubsøtoften er moderne boliger med gulvvarme, ventilationsanlæg og alt i hårde hvidevarer. De faste skabe er hvide HTH-elementer.

Boligerne er lyse og indbydende med store vinduespartier, hvide vægge og lyse lofter.

Det er tilladt at have husdyr i rækkehusene.

Forbruget afregnes direkte med forsyningsværkerne

Læs brochuren: Gubsøtoften

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.