Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Emma Gads Gade, 8220 Brabrand

Økonomi *

Husleje

10.600,00 kr.

Forbrug
800,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.600,00 kr.
- Depositum
31.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
112 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Beliggende i det nye Pionérhusene, som er en nyopført ejendom på kanten til Åbyhøj, kan vi nu tilbyde denne dejlige 4-værelses lejlighed.
Lejligheden er opført i flotte materialer med lækkert køkken fra HTH. Flot badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden er indrettet med entré, flot badeværelse med mørke klinker, 3 værelser, hvor der i master bed-room, er adgang til depotrum, som kan anvendes som walk-in closet.
Køkken med opvaskemaskine i åben forbindelse med stue og udgang til større altan. Der er lyse parketgulve i ask i lejligheden.

Til ejendommen hører fælles p-pladser samt aflåste cykelskure.

Området er i rivende udvikling og man er placeret tæt ved det hele, hvad end det skal være sports-aktiviteter, naturomgivelser, indkøb og kreativitet.

Billedet er fra en anden lejlighed med samme materialevalg.

Vi udlejer ikke til personer registreret i RKI.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.