Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Bagsværd Hovedgade, 2880 Bagsværd

Økonomi *

Husleje

15.300,00 kr.

Forbrug
15.300,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.300,00 kr.
- Depositum
45.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
114 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Stor og lys lejlighed i attraktiv ny bydel

I \"Bagsværdlund\" har du nu muligheden for at leje en stor og rummelig ejerlejlighed, hvilken netop er ved at blive færdiggjort.

Lejligheden indeholder et lyst og åbent køkken-alrum, samt et lækkert badeværelse hvor der både er opsat vaskemaskine og tørretumbler fra MIELE. Endvidere er der gulvvarme i hele lejligheden, ligesom indbygget skabsvæg og hårde hvidevare i køkkenet, alt sammen er inkluderet.

Området har til sidst, en yderst central beliggenhed og ligger tæt på både Bagsværd centrum, S-tog, indkøb, institutioner og spændende natur. Herudover vil der, når området er færdigudviklet, være grønne fællesarealer med plads til leg og boldspil.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.