Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Rundholtvej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

16.995,00 kr.

Forbrug
1.100,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.995,00 kr.
- Depositum
50.985,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
NY PRIS !!
I Havnevigen på Islands Brygge er netop opført et nyt og lækkert byggeri kaldet Længdehuset. Her udlejes en helt ny og skøn 4 vær. lejlighed med en stor og dejlig vestvendt altan.
Lejligheden indeholder et stort lyst og åbent køkken/alrum/stue med et stilrent moderne hvidt køkken med alle hårde hvidevarer. Udgang til en stor altan med udsigt over området og ned til vandet. 3 værelser - et lidt mindre og to i en god størrelse med udsigt ud over en hyggelige haveforening.
Skønt badeværelse i lækre materialer med opbevaringsplads, bruseniche og vaskesøjle.
Området byder på skøn natur både langs vandet og på Amager Fælled hvor en gåtur/løbetur kan nydes. De daglige indkøb kan klares i Rema1000 eller Irma som ligger tæt på, og ellers kan Fisketorvet Shoppingcenter nåes ved en kort cykeltur over Bryggebroen. Et skønt område som bare skal opleves!
Depot i kælder og elevator i ejendommen. Lejl. må gerne deles fx. mellem venner.
Lejer må ikke stå i RKI. Husdyr er ikke tilladt.
Overtagelse snarest muligt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.