Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Kammerrådensvej, 2970 Hørsholm

Økonomi *

Husleje

11.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
500,00 kr.
- Vand
290,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
34.500,00 kr.
- Depositum
34.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejlighed

2 værelses i to plan med privat vestvendt tagterrasse. Lejligheden er opdelt således, at entré, køkken alrum og badeværelse med brus og vaskesøjle samt udgang til den store fællesterrasse som er på 1. sal. på 2. sal er der et stort soveværelse samt TV stue. Materialerne er i bedste kvalitet med bl.a. køkken og badeværelseselementer og skabe fra Svane Køkkenet København.

Ejendommen

Nyopført i energirigtige kvalitetsmaterialer og med fokus på optimalt lysindfald. Herudover er der elevator, stor fælles tagterasse samt gode parkeringsmuligheder. Placeringen kunne heller ikke være bedre, idet ejendomme er centralt beliggende i Hørsholm nær indkøb, fitness, busforbindelser, Slotsparken mv.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.