Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Højtoftevej, 7700 Thisted

Økonomi *

Husleje

6.793,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
13.150,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
115 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Højtoftevej og Havrevej

Højtoftevej og Havrevej udgør tilsammen afdeling 122.0. Adresserne ligger i forbindelse med hinanden, ca. 1 km fra Thisted centrum. Der er let adgang til offentlig transport, skole og indkøb samt fritids- og kulturinstitutioner. Der er kort afstand til naturskønne områder med højt til loftet og åbne vidder ved Limfjorden og Danmarks nationalpark i Thy.

Højtoftevej består af store 4. vær. velindrettede og lyse rækkehuse i 2. etager og med egen have. I stueetagen er der en stor stue og et køkken, samt et mindre toilet og et depotrum. Fra entreen fører en stor trappe op på 1. sal hvor der er 3 regulære værelser, og et stort badeværelse. Fra. salen er der adgang til en stor lukket altan med skydedøre, så man kan åbne op på lune dage.

Havrevej består af lave blokke med 2 og 3 vær. lejligheder. Den store stue ligger i åben forbindelse med køkkenet. Lejemålene i stuen har egen have, og 1. og 2. sals lejlighederne har en stor lukket altan, som kan åbnes op med skydedøre.

Boligerne har alle køle/fryseskab, komfur, emhætte og faste klædeskabe. Nogle af boligerne har nyt køkken.

Fælleshuset er stort og veldisponeret, og kan benyttes af hele afdelingen. Fælleshuset er et socialt samlingspunkt hvor beboere mødes på tværs til forskellige aktiviteter som fx fastelavn, foredrag, børnedisko eller sommerfest. Fælleshuset kan også lejes til private arrangementer som fx konfirmation og svendegilde m.m.

Fællesvaskeri. Afdelingen råder over et stort og velholdt pengeløst vaskeri, som kan benyttes af alle beboere.

Husdyr. Det er tilladt at holde én hund, men ikke katte.

Fællesantenne. Stofa fællesantenne betales direkte til leverandøren.

Forbrug. A/C vand og varme opkræves sammen med huslejen.

Garage. Til afdelingen hører 25 garager. For at komme i betragtning til en garage skal man lave en ansøgning, og kunne dokumentere at man er ejer af et indregistreret motorkøretøj. Har man ikke et køretøj som er forsynet med nummerplader, kan man desværre ikke leje en garage.

Ved lejemål med have påhviler vedligeholdelse af haven lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Det er kun tilladt at holde 1 hund. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.