Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Udsigt over byen

Økonomi *

Husleje

5.100,00 kr.

Forbrug, heraf:
1.000,00 kr.
- Varme
700,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
15.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
65 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Med en attraktiv beliggenhed i centrum af Varde – med byens mange faciliteter indenfor kort gåafstand, udlejes denne lejlighed.

Lejligheden ligger i en ejendom med en meget velfungerende opgangfællesskab, hvor der løbende er foretaget større investeringer i ejendommen – såsom nye facader, vinduer og tegltag. I selve lejligheden er der lavet nyt badeværelse(2011), og nyt køkken(2017)

Selve lejligheden fremtræder lys og venlig, har et boligareal på 65 m²
og er veludnyttet med minimal spildplads til følge.

Lejligheden indeholder: Fælles opgang. Egen entré med garderobe. Soveværelse med gulvtæppe og indbyggede skabe. Badeværelse. Stor, lys opholdsstue. Køkken med lille spiseplads og udsigt over byen fra alle vinduer. Der er installation for mulig tilslutning af vaskemaskine og tørretumbler i kælder.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.