Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Telefonsmøgen, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

12.000,00 kr.

Forbrug
12.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
12.000,00 kr.
- Depositum
36.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Her har du mulighed for at bo huslejefri de f ørste 3 m åneder. Ved underskrivelse af lejekontrakt betaler du 3 m åneders depositum, kun én m åneds forudbetalt leje, og herefter opkr æves du f ørst den f ørste husleje efter 3 m åneder .

Å BENT HUS hver torsdag i tidsrummet kl. 16.30 - 17.30.

Nu lyder startskuddet til udlejning af disse helt unikke nyopf ørte lejeboliger h øjtbeliggende ved Telefontorvet . Der er kr æset for selv de mindste detaljer og der er p å intet tidspunkt g ået p å kompromis med materialerne i det gennemf ørte boligbyggeri.

Lejeboligerne er beliggende i en 4 etagers nyopf ørt elevatorejendom og har tilknyttet f ælles stor flisebelagt tagterrasse med indlagt lys samt flotte nyetableret depotrum med god opbevaringsplads.

Lejlighederne er opf ørt i kvalitetsmaterialer med et tidl øst design med bl.a. flotte egeplankegulve og indbygget spots i k økken/alrum, gang og badev ærelse. Lejlighedernes h øje ugenerte placeringer giver lejlighederne et dejligt lysindfald fra de flotte gulv-til-loft vinduespartier. Der er desuden genveksanl æg i lejlighederne.

Lejligheden byder p å entre, og stort k økken/alrum med HTH-k økken i hvide elementer og med alt i kvalitets h årde hvidevarer. I k økken/alrummet er der b åde plads til spise- og sofaafdeling. Herudover er der fra det store opholdsrum direkte adgang til stor altan vendt mod Telefontorvet, og med sk øn udsigt over midtbyen. Fra opholdsrummet er der direkte adgang til 2 store indretningsvenlige v ærelser, som g ør lejligheden til en oplagt delevenlig lejlighed eller for parret evt. med barn. Herudover har lejligheden et stort flot badev ærelse med separat bruseniche og med egen vaskes øjle.

Lejlighederne i Telefonsm øgen er den helt unikke mulighed for at bo lige i hjertet af Aarhus midte med hele byen som din nabo, men stadig tilbagetrukket for gadernes pulserende liv.

*De 3 måneders fri husleje gælder ikke genudlejninger. Lejer betaler selv forbrug i de tre måneder uden husleje.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.