Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 100 m2 - Teglholmsgade, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

13.900,00 kr.

Forbrug
13.900,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.900,00 kr.
- Depositum
41.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skøn, lys og rummelig lejlighed beliggende på 4. sal med fantastisk udsigt til Metropolis og Amager Fælled.
Det første der møder dig når du træder ind i denne skønne lejlighed på 4. sal, er den rummelige entre med fin plads til overtøjet. Fra entreen er der adgang til de to soveværelser, som ligger ind mod gården, badeværelset, samt videre adgang til det store køkken alrum. Værelserne har en god størrelse og i det ene værelse medfølger et stort skab. Badeværelset er moderne og stilrentog indeholder vaskemaskine og tørretumbler, samt separat bruseniche og gulvvarme.
Køkkenet er med træ-bordplade og er udstyret med hårde hvidevarer inkl. opvaskemaskine. Ydermere medfølger en møblerbar køkkenø, hvilket giver mere bordplads.
Det store køkkenalrum giver god plads til både stue og køkken afdeling, og har et skønt lysindfald og udgang til lejlighedens sydvendte altan med vandudsigt..

Lejlighedens ligger i Bolværket og er en af Teglholmens bedst beliggende boligbebyggelser med vand på tre sider, samt en bypark ved den sydvendte facade. Området indbyder til solbadning og svømmeture i det etablerede havnebassin mellem Bolværket og folkeskolen.

Lejligheden kan lejes med overtagelse pr. 01.10.2018.
Husdyr er ikke tilladt.
Lejeperioden er tidsbegrænset til 2 år og kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser.

OBS: Plantegningen viser et værelse i forbindelse med stuen, som er fjernet for at gøre stuen større.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.