Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lejlighed på 95 m2 - Scherfigsvej, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

14.500,00 kr.

Forbrug
14.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.500,00 kr.
- Depositum
43.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
95 m²
Værelser

ukendt

Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Scherfigs Have består af 114 eksklusive lejeboliger placeret på Østerbro, et skønt miljø med et miks af gammel historie og nye boliger.

Scherfigs Have er et særpræget og unikt projekt i en klasse helt for sig selv. En charmerende etageejendom med lækre og lyse lejligheder bygget i de bedste kvalitetsmaterialer.

De 114 boliger består af boliger fra 86 kvadratmeter op til 178 kvadratmeter, fordelt på 2-4 værelser.

Byggeriet opføres i gedigne materialer og i høj kvalitet, hvor der blandt andet er gjort meget ud af udformningen af facader og gavle som er unikke og kendetegnende for Scherfigs Have.

Terrasser og altaner i forskellige størrelser og udformninger understreger Scherfigs Have særlige arkitektur. Facader er udført i mørke tegl og med partier med anodiseret aluminium i matchende farve. Tag i naturskifer.
Integreret i tagfladen på blok III etableres solcelleanlæg.

I kælderene under bebyggelsen etableres parkeringspladser, cykelparkering og pulterrum. Der er disponeret 1 p-plads pr. bolig som kan tillejes.

Som fremtidig beboer i Scherfigs Have, kan du nyde det åbne park -og klitlignende landskab samt en fantastisk udsigt til Svanemøllebugten og Øresund. Der er under 300 meter til Svanemøllen Strand, hvor sommerens varme dage kan nydes.

Lejlighedernes indflytningsdato er d. 1/2 - 2019.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter der er 3 måneders opsigelse.

>.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.