Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Købmagergade, 1161 København K

Økonomi *

Husleje

17.100,00 kr.

Forbrug
1.000,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
17.100,00 kr.
- Depositum
51.300,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Totalrenoveret 3-værelseslejlighed med fælles tagterrasse

Med fælles tagterrasse

Ejendommen er beliggende i indre by i den mest attraktive ende af Købmagergade. Huset er bygget i 1852 og tæller fem etager. Den enkle facade er pudset og i fem fag. Fra omkring ****-**** boede Ludvig Holberg i et hus på samme grund, som nedbrændte, fordi en sukkerbager, som på den tid både bagte søde sager og fremstillede alkoholiske drikke, en dag kom til at antænde bygningen. I dag mere end 300 år senere, er husets gård stadig kendt som Sukkerbagerens Gård.

Lejligheden er gennemrenoveret i høj kvalitet med smukke egetræs gulve, køkken- og badeværelseselementer fra HTH og hårde hvidevarer af mærket Electrolux. I den stille og ugenerte baggård der hører til ejendommen der opført en fantastisk fælles tagterrasse, hvor der er plads til både leg og hyggelige stunder med familien. Der er elevator i hovedbygningen, som starter fra 1 etage.
Ejendommen ligger i et af byens mest attraktive kvarterer og lige ved Københavns bedste indkøbsmuligheder, et væld af skønne restauranter og caféer, men også kun få minutters gang fra idylliske grønne områder som fx. Kongens Have eller Ørstedsparken.

Lejligheden indeholder: Entré. Dejlig stort og lys stue i åben forbindelse til køkkenet, som indeholder alle hårde hvidevarer. Stort soveværelse med garderobeskabe. Børneværelse mod gården. Rummeligt badeværelse med bruseniche, samt vaskemaskine og tørretumbler. Ydermere har lejligheden et depot rum på ca. 3 m2.

Husdyr er som udgangspunkt ikke tilladt.

Lejemålets lejeperiode er ubegrænset og kan opsiges med 3 måneders varsel.

Billederne kan være henvisningsbilleder fra en lignende ejendom i samme kvalitet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.